Bell Schedules » JH/HS Meeting B

JH/HS Meeting B

JH/HS Meeting B
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:15 AM 9:12 AM 57 min
2nd 9:15 AM 10:00 AM 45 min
3rd 10:03 AM 10:48 AM 45 min
4th 10:51 AM 11:36 AM 45 min
Meeting 11:39 AM 12:11 PM 32 min
Lunch 12:11 PM 12:41 PM 30 min
5th 12:44 PM 1:29 PM 45 min
6th 1:32 PM 2:17 PM 45 min
7th 2:20 PM 3:05 PM 45 min